Το κέντρο

Το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής «Μοριακή Απεικόνιση» ιδρύθηκε από τον Dr Δημήτρη Χατζόπουλο και αποτελεί ιστορική συνέχεια της μακρόχρονης εμπειρίας και εξειδίκευσής του στις θεραπείες της Πυρηνικής Ιατρικής.

Το 1997 ο Dr Χατζόπουλος ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής στην Ελλάδα, «οι 12 Απόστολοι», με κατ’ εξοχήν εξειδίκευση στη θεραπεία του θυρεοειδή αδένα (ραδιοϊωδιοθεραπεία) και της αρθρίτιδας (ραδιοϋμενόλυση), ενώ στη συνέχεια επιτέλεσε διευθυντής του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Με ειδική και κατ’ εξαίρεση άδεια προστέθηκε στο νέο κέντρο «Μοριακή Απεικόνιση» η δυνατότητα και θεραπειών της Πυρηνικής Ιατρικής.

Σημαντικό πλεονέκτημα του Κέντρου αποτελεί η δυνατότητα της διάγνωσης, με τις απαραίτητες εξετάσεις, και της θεραπείας από τον ίδιο γιατρό και μάλιστα στον ίδιο χώρο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του ασθενή, η καλύτερη δυνατή διάγνωση και, κατά συνέπεια, η αποτελεσματικότερη θεραπεία.