Διεύθυνση

Καρ & Δημητρίου 232, Εύοσμος

Ωράριο

10:00 – 21:00 ( Δευτ – Παρ ) 

Τηλέφωνο

2310 666 700

Συνταγογράφιση με ΕΟΠΥΥ

Dr. Δημήτρης Χατζόπουλος
Πυρηνικός Ιατρός

Ο Dr Δημήτρης Χατζόπουλος είναι πτυχιούχος και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Johannes Gutenberg
Universitat του Mainz της Γερμανίας, με διδακτορική διατριβή στη «Σπινθηρογραφική εκτίμηση της αιμάτωσης του εγκεφάλου».

Σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας – χωρίς παρενέργειες

Dr. Δημήτρης Χατζόπουλος

Ο Dr. Δημήτρης Χατζόπουλος

Ο Dr Δημήτρης Χατζόπουλος είναι πτυχιούχος και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Johannes Gutenberg
Universitat του Mainz της Γερμανίας, με διδακτορική διατριβή στη «Σπινθηρογραφική εκτίμηση της αιμάτωσης του εγκεφάλου».

 

Εκπαιδεύτηκε επί τρία χρόνια στην εσωτερική Παθολογία και στη συνέχεια επί έξι χρόνια στην Πυρηνική Ιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Schwabing του Μονάχου. Συνεργάστηκε με το Γερμανικό Καρδιολογικό Κέντρο και το Max Plank Institut στο Μόναχο, όπως και με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Groningen της Ολλανδίας, στην εκτίμηση της αιμάτωσης και λειτουργίας της καρδιάς, στη σπινθηρογραφική διερεύνηση της αιμάτωσης και λειτουργίας του εγκεφάλου, όπως και στην πολυσύνθετη διερεύνηση κινητικότητας των αιμοπεταλίων αντίστοιχα. Εξειδικεύτηκε σε όλες τις θεραπευτικές εφαρμογές της Πυρηνικής Ιατρικής συμπεριλαμβανομένης και της ακτινοπροστασίας, ως υπεύθυνος ιατρός του Κέντρου Ακτινοπροστασίας νοτίου Βαυαρίας, όπου εφαρμόζονταν θεραπείες σε ραδιομολύνσεις από πυρηνικά ατυχήματα.

Το 1997 ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό θεραπευτικό κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής στην Ελλάδα με εφαρμογή νέων / μοντέρνων θεραπευτικών προσεγγίσεων σε παθήσεις του θυρεοειδή αδένα, ιδιαιτέρως του καρκίνου του θυρεοειδή, με τη μέθοδο της Ραδιοϊωδιοθεραπείας. Σε συνεργασία με τον ΕΟΦ και ΕΕΑΕ ( Δημόκριτος ) έκανε δυνατή την εισαγωγή και την παρασκευή νέων ραδιοφαρμάκων για την πλήρη και σωστή εφαρμογή της Ραδιοϋμενόλυσης στην Ελλάδα. Το 2002 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

 

Εκτός από δημοσιεύσεις επιστημονικών εργασιών σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις και ενημερώσεις σχετικά με τις εφαρμογές της Ραδιοϋμενόλυσης και της Ραδιοϊωδιοθεραπείας. Από τον Ιούνιο του 2010 εργάζεται στο δικό του θεραπευτικό κέντρο πυρηνικής ιατρικής στη Θεσσαλονίκη.

Η Μοριακή Απεικόνιση

Το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής «Μοριακή Απεικόνιση» ιδρύθηκε από τον Dr Δημήτρη Χατζόπουλο και αποτελεί ιστορική συνέχεια της μακρόχρονης εμπειρίας και εξειδίκευσής του στις θεραπείες της Πυρηνικής Ιατρικής.

Το 1997 ο Dr Χατζόπουλος ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής στην Ελλάδα, «οι 12 Απόστολοι», με κατ’ εξοχήν εξειδίκευση στη θεραπεία του θυρεοειδή αδένα (ραδιοϊωδιοθεραπεία) και της αρθρίτιδας (ραδιοϋμενόλυση), ενώ στη συνέχεια επιτέλεσε διευθυντής του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Με ειδική και κατ’ εξαίρεση άδεια προστέθηκε στο νέο κέντρο «Μοριακή Απεικόνιση» η δυνατότητα και θεραπειών της Πυρηνικής Ιατρικής.

Σημαντικό πλεονέκτημα του Κέντρου αποτελεί η δυνατότητα της διάγνωσης, με τις απαραίτητες εξετάσεις, και της θεραπείας από τον ίδιο γιατρό και μάλιστα στον ίδιο χώρο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του ασθενή, η καλύτερη δυνατή διάγνωση και, κατά συνέπεια, η αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Ενδιαφέρεστε να κλείσετε ραντεβου;

Κλείστε ραντεβού με τον Δρ. Χατζόπουλο

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας καλέσουμε για τις λεπτομέρειες